Wakami concepe si produce manual bijuterii dama in Guatemala, oferind locuri de munca femeilor din comunitatile rurale, care altfel nu ar avea oportunitatea de a visa sau sprijinul de care au nevoie sa se dezvolte. 96% din cele peste 500 de persoane cu care Wakami colaboreaza sunt femei.

Femeile au acces la traininguri si oportunitati financiare, iar copiii au posibilitatea de a invata si a creste armonios. In timp ce doar 66% din copiii din Guatemala merg la scoala, procentul celor ai caror parinti sunt inclusi in programul de productie bijuterii dama creste la 90%. In plus, 130 de burse sunt puse anual la dispozitia copiilor.

Fiecare persoana merita posibilitatea de a prospera si a-si transforma visele in realitate. 44% din artizanii Wakami au reusit sa-si imbunatateasca conditiile de viata si caminele. Aceasta a dus la cresterea nivelului de nutritie pentru peste 60% din copii. In plus, Wakami a pus la dispozitia artizanilor o echipa de nutritie care monitorizeaza atent noii nascuti, copiii si femeilor ce urmeaza a fi mame.

In momentul in care femeile au o sursa de venit, familiile din care fac parte vor prospera si ele. Wakami ofera acces la filtre de apa, cuptoare fara fum si panouri de energie solara, acoperind 50% din costul acestora. Aproape jumatate din femeile care produc bijuterii dama Wakami au fost beneficiarele acestui program.

Fiecare bratara, colier, bratara de picior sau cercei sunt manufacturate cu grija in serii mici.

Bijuteriile de dama din colectia “Life Is” iti reamintesc ca viata este ceea ce faci din ea. Seturile “Circle of Life” povestesc despre cum a fost creat Pamantul si cum dragostea leaga tot. Bratarile duble “Inner Health” te invata sa cauti vindecarea in propria-ti persoana.
Culorile inspirate din peisajele luxuriante ale Guatemalei ajuta la depasirea gandurilor negative, reducerea stresului, cresterea increderii in sine.

Afișez 1 - 36 din 213 rezultate