Viata e complicata si agitata. E greu sa fii sotie, mama, angajata, prietena, e greu sa le faci pe toate corect in aceeasi zi si sa nu-ti doresti sa existe clonarea ca varianta de ajutor. “Been there, done that” cum ar zice englezul. Am inteles insa ca daca noi nu suntem bine cu noi insine nu vom putea gasi resurse sa facem pentru altii. Suna egoist in prima faza, dar va asigur ca nu e. Daca nu suntem multumite cu viata noastra, daca nu gasim timp sa avem grija si de noi, daca nu lasam creierul si sufletul sa-si dea un “reset”, n-o sa fim capabile sa fim de ajutor nimanui.

Sa va dau un exemplu concret legat de lenjeria intima. Citeam un studiu care arata ca 85% din femei nu stiu cat poarta la sutien. Ba mai mult, niciodata nu au masurat dimensiunile bustului, taliei, soldurilor. Au preferat sa presupuna marimea sau sa probeze ceva in graba si de cele mai multe ori sa faca alegeri gresite. Pentru ca nu au timp si poate de cele mai multe ori nu mai au resurse si pentru ele. Si de aici se condamna zilnic la suferinte fizice si emotionale: sutienul ma strange, ma doare spatele, nu-mi place cum imi sta, arat ingrozitor si multe, multe altele.

O masuratoare corecta va lua 2 minute din timpul vostru si va va economisi sute de neuroni distrusi de-a lungul vietii cu pareri gresite despre voi insiva. Cele care sunt mame stiu foarte bine ca dimensiunile ne-au ajutat sa alegem corect hainele pentru copiii nostri si ne-au scutit de drumuri in plus, achizitii gresite si bani aruncati. Haideti sa facem acelasi lucru si cand vine vorba de noi.

Iata cum se face:
– Luati un metru de croitorie. Daca nu aveti, orice sfoara, ata, panglica si o rigla asociata sunt perfecte
– Puneti-va sutienul care vi se potriveste cel mai bine, incheiat la mijloc (a 2-a pozitie de ajustare) si reglati bretelele in asa fel incat sanul sa fie ridicat in pozitia corecta – la jumatatea antebratului (distanta intre umar si cot)
– Asezati metrul peste bust, la maximul lui, pentru a masura circumferinta acestuia. Asigurati-va ca metrul este pozitionat perfect orizontal si nu este prea strans sau prea larg si notati valoarea masuratorii in centimetri. De ex.: 104 cm
– Asezati metrul sub bust, direct pe piele, in acelasi mod ca si la masuratoarea anterioara, pentru a masura cutia toracica. Notati si aceasta dimensiune. De ex.: 85 cm
– In acelasi mod masurati apoi si dimensiunea soldurilor. Veti obtine de exemplu: 109 cm

Interpretarea acestor masuratori e simpla:
Marimea sutienului: cutie toracica: 85cm – inseamna ca marimea sutienului este 85.
Marimea cupei: 104cm (bust) – 85cm (cutie toracica) = 19cm. Veti gasi in tabelul pe care l-am atasat la descrierea fiecarui produs, la categoria “Marimi – Marimea sutienului si a cupei” ca aceasta diferenta corespunde unei cupe D.
Marimea chilotului si Marimea costumului de baie intreg: dimensiunea soldurilor: 109 cm. Veti gasi in tabelul pe care l-am atasat la descrierea fiecarui produs, la categoria “Marimi – Marimea sutienului si a cupei” ca aceasta dimensiune corespunde unei marimi 44 (in tabelul marimea rochiei).

Daca aveti masuratorile, ne puteti suna la 073 ANYBODY (073 269 2639) sa va ajutam in a determina marimea corecta si le puteti folosi pe viitor in orice achizitie veti face.
Veti fi incantate de cat de mult pot schimba viata voastra in bine 2 minute folosite doar pentru voi!