Fara sa vreau sa supar pe nimeni, practica generala in alegerea unui costum de baie tine cont de mult prea putine caracteristici decat ar fi cazul. Stim ca vrem un costum intreg sau din doua piese, ne uitam la culoare si pret si gata achizitia.

In realitate, mult mai multe lucruri ar trebui sa conteze in momentul in care deschidem portofelul si producatorul Anita a integrat in costumele de baie toate detaliile de care ne dam seama atunci cand deja este prea tarziu:

– materiale de cea mai inalta calitate, produse exclusiv in Europa. Anita foloseste doar Lycra Soft-Touch si Lycra Xtra Life – fibra cu elasticitate durabila si rezistenta crescuta la clor, UV si crema solara, calitati care sporesc durata de viata a costumului de baie. Prin urmare veti regasi aceleasi culori si aceeasi sustinere veri la rand si o noua achizitie va fi doar de placere, nu de nevoie.

– din punct de vedere tehnologic, sustinerea este principala grija a producatorului Anita. Veti regasi la fiecare costum de baie caracteristici la care designerii s-au gandit pentru voi si mai ales pentru cele care au un bust mai generos.

Pe masura ce marimea sau cupa sutienului creste, caracteristicile sutienelor de baie cu sau fara balene, se modifica:
* spate mai lat
* bretele mai late
* bretele intarite
* spate dublat
* structura de sustinere
* dublura de sustinere pentru san
* sistem de inchidere mai lat
* cadre telescopice

Costumele de baie intregi – cu sau fara balene – satisfac alte nevoi si prin urmare au alte calitati:
* captuseala anti-transparenta
* bretele reglabile
* efect de subtiere
* cupa cu captuseala de sustinere
* sistem de sustinere a sanilor
* bretele intarite

Doamnelor, nu va multumiti cu putin si nu ramaneti tributare ideilor de genul “merge si asa”. Nu priviti costumele de baie doar ca pe niste accesorii colorate de vara. Pana la urma si acestea trebuie sa se supuna regulilor de confort si estetica pe care fiecare dintre voi le aveti.
Va asigur ca daca aveti dureri de umeri si spate, daca bretelele “va taie”, daca sanul nu e sustinut ci mai degraba aplatizat, daca pozitia bustului sustinut de un sutien nu va satisface, NU este vina bustului!

Toate produsele Anita si Rosa Faia raspund la nevoi pe care nu ati reusit sa le formulati, au grija de corpul vostru, va fac viata mai usoara si categoric mai frumoasa. Si asta nu o spunem doar noi.