Daca intrebati 50 de femei care este cel mai neplacut lucru la a purta un sutien cu balene (acelasi lucru ca sutien cu armatura), veti primi cel mai probabil raspunsuri similare. Balenele “inteapa” in piele, bretelele sunt prea stranse si pun presiune pe umeri, spatele se ridica, cupele “taie” sanul si tot asa.
Aceste neplaceri de obicei demonstreaza ca sutienul nu are marimea potrivita sau este posibil sa fie de calitate inferioara. Oricare ar fi motivul, cu siguranta nu va arata foarte bine sub haine si nici fara ele. Toate cele de mai sus pot duce la dureri de spate si umeri, mai ales daca aveti o cupa D sau mai mare.

Cine este si ce face Anita GmbH?

Anita produce sutiene de peste 130 de ani si confortul este o reala prioritate pentru designeri.

Toate sutienele Anita sunt extreme de confortabile, dar unul dintre bestseller-uri este Gama Twin. Colectia cuprinde sutien cu balene si fara precum si varianta de body. Asa cum stiti, body-ul este recomandat cand aveti nevoie de o modelare usoara sau vreti sa evitati senzatia de frig.

sutien cu balene Anita

Cum poti face diferenta intre 2 producatori de sutiene?

Daca examinam aceasta gama mai atent, intelegem exact de ce este un sutien atat de popular.

Bretelele (1) sunt mai late decat in mod obisnuit, foarte moi si cu un design special creat pentru a impiedica alunecarea lor.
Acest design reduce presiunea de la nivelul umerilor prin transmiterea ei pe o suprafata mai mare si opreste aparitia acelor dungi rosii. Toate acestea sunt de fapt semnele purtarii unui sutien de calitate inferioara.
Materialul si cusaturile sunt urmatoarele lucruri care ne intereseaza. Cu cat materialul este mai moale, cu atat un sutien cu balene este mai confortabil. Si materialul folosit pentru colectia Twin, microfibra, este atat de moale pe piele incat nici nu simtiti ca este acolo.

Cupele (2) sunt moi, fara cusaturi care sa deranjeze si sunt dublu-stratificate pentru a asigura opacitatea sub obiecte vestimentare stranse pe corp.Toate cusaturile sunt extra plate, deci din nou, nimic nu va poate jena.

In cele din urma, balenele (3). Aceasta parte a unui sutien cu balene este de cele mai multe ori cea mai blamata si nimeni nu-si doreste sa se simta injunghiata la nivelul sanului sau sa gaseasca armatura prin masina de spalat.
Armatura folosita de Anita este din sarma flexibila, ergonomica, avand forma literei C. Aceasta forma este mult mai potrivita liniei naturale a osului de sub san decat armaturile traditionale. Fiind incastrata in microfibra foarte moale Anita garanteaza faptul ca armatura ramane la locul ei.

Alege ce ti se potriveste!

Pentru folosirea de zi cu zi, gama Twin este greu de surclasat. Exista cateva variante de culoare si in plus va putem oferi si Twin Art – sutien cu balene sau fara balene – care este ceva mai elegant datorita imprimeului.

Indiferent ce obiect de vestimentatie alegeti, de la tricourile mulate pana la bluzele lejere, un sutien cu balene Twin poate indeplini toate cerintele. In plus va va face sa va simtiti atat de confortabil incat veti uita ca purtati un sutien.