Bine ai venit!

Suntem un business care a inceput in 2017 si ne dorim sa aducem pe piata din Romania atat produse care sa se diferentieze in nisa de fashion feminin in care ne pozitionam cat si o perspectiva noua asupra serviciilor pe care le vom oferi. Aici doar timpul va spune daca facem bine sau nu. Ne vom adresa unui tip de femeie dinamica, care stie ce isi doreste de la un produs de calitate si care stie sa faca alegeri in cunostinta de cauza.

 

Oferim servicii de consultanta personalizata oferite fiecarei cliente care doreste sa comande un produs care sa ii satisfaca 100% nevoile. Sutiene marimi mari (pana la marimea 120), cupe mari (pana la cupa I), particularitatile fiecarui sutien, toate informatiile pot fi aflate de la consultantii nostri. Am observat ca, din pacate, mai mult de 60% din doamnele care comanda lenjerie intima nu isi mai cunosc marimile actuale, iar comenzile plasate nu reprezinta ceea ce au nevoie.

Cine este Anita?

Producatorul Anita a luat fiinta in 1886 (in acelasi an ca Triumph, un alt mare brand de lenjerie intima) incepand initial cu productia bretelelor elastice si a centurilor  de corp grele dar si elastice. Alte vremuri, alte greutati corporale, aceleasi probleme!

In anii 1900 – 1903 s-a inceput si productia corsetelor, centurilor de corp si suspensoarelor ortopedice.

Anita heart

Intre anii 1960 – 1990, cand intreaga Germanie se refacuse dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, dr. Christine Weber-Unger, fiica fondatorului companiei Anita, intelege nevoia existentei unor „sutiene speciale de alaptare”, a lenjeriei de corp si a costumelor de baie special gandite pentru perioada sarcinii si a maternitatii. Tot in aceasta perioada, Anita incepe productia de articole medicale pentru femei care au suferit interventii speciale la san.

Incepand cu 1990, Anita se extinde in afara Germaniei, ajungand in Franta, Anglia, Elvetia, Olanda, Austria, Cehia, Portugalia, SUA, Belgia, Spania, Polonia, Italia si Canada.

Dupa anii 2000, brandul Anita este un participant constant la expozitiile de lenjerie intima, moda si echipamente sportive, rezultatele confirmand calitatea produselor:

– in 2016 Anita a fost castigatoare a premiului „Mare di Moda Creative Excellence Award” la Cannes pentru gama de costume de baie
– RedDot Design Award pentru sutienul sport Momentum – Maximum support (2011) si DynamiXStar Racerback (2015)
– premiul ISPO Award Winner 2015/2016 pentru sutienul DynamiXStar Racerback si ISPO Gold Award la sectiunea health/fitness cu cel mai nou produs Air Control DeltaPad in anul 2017.

Cine este Wakami?

Wakami concepe si produce manual bijuterii dama in Guatemala, oferind locuri de munca femeilor din

Wakami logo

comunitatile rurale, care altfel nu ar avea oportunitatea de a visa sau sprijinul de care au nevoie sa se dezvolte. 96% din cele peste 500 de persoane cu care Wakami colaboreaza sunt femei.

Femeile au acces la traininguri si oportunitati financiare, iar copiii au posibilitatea de a invata si a creste armonios. In timp ce doar 66% din copiii din Guatemala merg la scoala, procentul celor ai caror parinti sunt inclusi in programul de producere de bijuterii de dama creste la 90%. In plus, 130 de burse sunt puse anual la dispozitia copiilor.

Fiecare persoana merita posibilitatea de a prospera si a-si transforma visele in realitate. 44% din artizanii Wakami au reusit sa-si imbunatateasca conditiile de viata si caminele. Aceasta a dus la cresterea nivelului de nutritie pentru peste 60% din copii. In plus, Wakami a pus la dispozitia artizanilor o echipa de nutritie care monitorizeaza atent noii nascuti, copiii si femeilor ce urmeaza a fi mame.

In momentul in care femeile au o sursa de venit, familiile din care fac parte vor prospera si ele. Wakami ofera acces la filtre de apa, cuptoare fara fum si panouri de energie solara, acoperind 50% din costul acestora. Aproape jumatate din femeile care produc bijuterii dama Wakami au fost beneficiarele acestui program.

Wakami bratari

Fiecare bratara, colier, bratara de picior sau cercei sunt manufacturate cu grija in serii mici.

Bijuteriile de dama din colectia “Life Is” iti reamintesc ca viata este ceea ce faci din ea. Seturile “Circle of Life” povestesc despre cum a fost creat Pamantul si cum dragostea leaga tot. Bratarile duble “Inner Health” te invata sa cauti vindecarea in propria-ti persoana.

Culorile inspirate din peisajele luxuriante ale Guatemalei ajuta la depasirea gandurilor negative, reducerea stresului, cresterea increderii in sine.