Bine ai venit!

Suntem un business care a inceput in 2017 si ne dorim sa aducem pe piata din Romania atat produse care sa se diferentieze in nisa de fashion feminin in care ne pozitionam cat si o perspectiva noua asupra serviciilor pe care le vom oferi. Aici doar timpul va spune daca facem bine sau nu. Ne vom adresa unui tip de femeie dinamica, care stie ce isi doreste de la un produs de calitate si care stie sa faca alegeri in cunostinta de cauza.

Prima noastra alegere este un producator german cu o traditie indelungata, Anita Dr. Helbig GmbH, gasiti mai jos detalii despre acest producator care face cinste preciziei si calitatii germane.  Cele 2 branduri ale sale sunt Anita si Rosa Faia, fiecare din ele adresandu-se unui alt tip de personalitate.

Cine este Anita?

Producatorul Anita a luat fiinta in 1886 (in acelasi an ca Triumph, un alt mare brand de lenjerie intima) incepand initial cu productia bretelelor elastice si a centurilor  de corp grele dar si elastice. Alte vremuri, alte greutati corporale, aceleasi probleme!

In anii 1900 – 1903 s-a inceput si productia corsetelor, centurilor de corp si suspensoarelor ortopedice.

Anita heart

Intre anii 1960 – 1990, cand intreaga Germanie se refacuse dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, dr. Christine Weber-Unger, fiica fondatorului companiei Anita, intelege nevoia existentei unor „sutiene speciale de alaptare”, a lenjeriei de corp si a costumelor de baie special gandite pentru perioada sarcinii si a maternitatii. Tot in aceasta perioada, Anita incepe productia de articole medicale pentru femei care au suferit interventii speciale la san.

Incepand cu 1990, Anita se extinde in afara Germaniei, ajungand in Franta, Anglia, Elvetia, Olanda, Austria, Cehia, Portugalia, SUA, Belgia, Spania, Polonia, Italia si Canada.

Dupa anii 2000, brandul Anita este un participant constant la expozitiile de lenjerie intima, moda si echipamente sportive, rezultatele confirmand calitatea produselor:

– in 2016 Anita a fost castigatoare a premiului „Mare di Moda Creative Excellence Award” la Cannes pentru gama de costume de baie
– RedDot Design Award pentru sutienul sport Momentum – Maximum support (2011) si DynamiXStar Racerback (2015)
– premiul ISPO Award Winner 2015/2016 pentru sutienul DynamiXStar Racerback si ISPO Gold Award la sectiunea health/fitness cu cel mai nou produs Air Control DeltaPad in anul 2017.