Cine este Anita?

Anita este un producator german de lenjerie intima, infiintat in anul 1186 ca un business de familie. Actualul CEO al companiei este stra-stra-nepotul lui Ernst Max Helbig, fondatorul companiei. Compania are sediul in Brannenburg, Germania si centre de productie si cercetare in Kufstein (Austria – centru logistica), Heralec (Cehia – centru de cusut, concentrat pe sutiene sport), Yangon (Myanmar) sau Chonburi (Thailanda).

De ce Anita?

Cu mici exceptii, toate operatiunile Anita sunt detinute si coordonate de catre companie. Desi o companie globala, Anita se mandreste ca multe dintre operatiunile de productie se apropie foarte mult de cele ale unui atelier mic, care acorda atentie deosebita fiecarui produs care este oferit clientilor.

Pot comanda produse prin telefon?

In acest moment, acest serviciu nu este disponibil, dar va invitam sa ne sunati la 07ANYBODY (073.269.263.9) si va putem ghida sa comandati pe site-ul nostru.

Pot sa returnez produsele cumparate?

Suntem convinsi ca abia astepti sa primesti produsele comandate de tine. Daca dintr-un motiv oarecare nu poti pastra acest produs el poate fi returnat.

Toate produsele vandute pe site se supun reglementarilor in vigoare privind conditiile de retur ale produselor cumparate online, termenul fiind de 30 zile de la primirea lui.

In cazul in care pentru retur vei folosi serviciile curierului cu care AnyBody lucreaza (marcat corespunzator pe site), returul este gratuit pentru produse peste 100 lei, altfel costul va cadea in responsabilitatea ta.

Stim ca vei scoate produsul din ambalajul original pentru a-l proba. Ceea ce noi te rugam este sa efectuezi returul in ambalajul original al acestuia. In cazul returnarii produsului in alt ambalaj decat cel in care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat daca produsul nu prezinta urme de uzura, nu este deteriorat, are toate etichetele atasate si este complet – inclusiv cu accesorii, certificat de garantie, manual de instructiuni, etc. Va reamintim ca produsele se probeaza fara indepartarea etichetei detasabile, deoarece exista riscul deteriorarii ori pierderii acesteia. Astfel, returul unui produs fara eticheta nu poate fi acceptat deoarece acesta nu mai poate fi recomercializat.

Vei gasi un formular de retur in pagina de „Retur produse”, pe care trebuie sa-l introduci in coletul in care trimiti produsul. Vei primi un e-mail de confirmare cand coletul ajunge la noi. Dupa verificare integritatii produselor vei primi un al doilea e-mail in care iti vom oferi informatii relevante pentru acceptarea returului si detalii privind rambursarea banilor.

Pot sa schimb produsele cumparate?

In acest moment nu oferim serviciul de schimb de produse, deci va trebui sa faci retur pentru produsul pe care nu il doresti si sa comanzi in continuare altul potrivit pentru tine.

Ce produse nu pot schimba?

Nu pot fi acceptate la retur produse care:
– sunt trimise mai tarziu de 30 zile de la primirea lor
– sunt marcate ca VANZARE FINALA.
– lenjerie intima, slipi de baie si costume de baie.
– sunt deteriorate sau purtate.
– au dezlipita banda de siguranta igienica.

Ce variante de plata am?

Poti plati atat la livrarea produselor, atunci cand ele sosesc la adresa indicata de tine, sau poti plati cu cardul Visa/Mastercard prin intermediul procesatorului de plati Netopia/mobilpay

Sunt platile cu cardul sigure?

Site-ul anybody.ro foloseste procesatorul de plati Netopia/mobilpay, acesta fiind unul procesatorul de plati utilizat de marea majoritate a magazinelor online in Romania. Nici una din datele personale de card nu sunt oferite site-ului, toate formalitatile de plata fiind efectuate in mediul securizat oferit de Netopia/mobilpay.