CONDITII GENERALE DE ASIGURARE A GARANTIEI PRODUSELOR

Va rugam sa pastrati factura care insoteste livrarea pentru cazul reclamatiilor ulterioare, ea functionand si ca certificat de garantie. Aceasta va acorda toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicata). In cazul unei reclamatii, AnyBody va rambursa pretul de cumparare in perioada de timp stipulata prin lege calculata de la data primirii reclamatiei scrise si a produsului in cauza. Rezilierea contractului se face conform documentului Termeni si conditii postat pe www.anybody.ro.

Pentru acordarea garantiei, este necesara urmarea instructiunilor de mai jos. Daca aveti intrebari sau sugestii referitoare la produsele AnyBody, va rugam sa ne
contactati la numarul de telefon 073ANYBODY(073.269.263.9) sau prin e-mail la adresa office@anybody.ro.

IMPORTANT: compozitia, instructiunile de ingrijire si pictogramele ce contin instructiuni de curatare si intretinere pentru produsul dumneavoastra se gasesc pe etichetele din interior. Acestea sunt instructiuni specifice pentru produsul dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

Instructiuni de utilizare si intretinere pentru imbracaminte:
– imbracamintea trebuie spalata sau curatata conform instructiunilor de pe etichetele din interior.
– nu folositi produse de curatare industriala.
– va rugam respectati recomandarile de pe eticheta referitoare la temperatura.
– nu uscati produsul prin asezarea acestuia direct pe surse de caldura (radiatoare electrice, sobe etc.).
– feriti produsul de obiecte care ar putea provoca rupturi, scamosare, arsuri, perforatii sau orice alte actiuni fizice ce ii pot cauza daune.

AnyBody nu-si asuma raspunderea pentru daune provocate de terti precum societati care ofera servicii de curatare profesionala.

Garantia este valabila numai la prezentarea facturii primita impreuna cu produsul la data livrarii si a produsului reclamat impreuna cu toate documentele existente in pachet. Aceasta garantie nu acopera uzura normala si/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta sau malitioasa in mod intentionat.

Orice modificare adusa produselor cumparate de pe site-ul www.anybody.ro, incluzand adaugarea, indepartarea si/sau inlocuirea de parti componente va duce la pierderea garantiei.

AnyBody nu isi asuma raspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectarea produselor. Orice pretentie de despagubire adresata catre AnyBody nu poate depasi valoarea pretului de achizitie al produsului in cauza.