Auzim din ce in ce mai des de Pilates si marea majoritate a cluburilor de sport si fitness ofera aceasta optiune. Daca inca nu practicati, cu siguranta aveti o prietena care face sau preda Pilates sau cineva v-a recomandat sa mergeti la astfel de clase pentru ca “ar fi perfect pentru spatele tau!”. Dar ce e Pilates? Care sunt beneficiile?

NHS UK spune despre Pilates: “Pilates isi propune sa intareasca corpul intr-un mod echilibrat, uniform, cu un accent deosebit pe imbunatatirea conditiei fizice si a starii de bine.”

Pilates nu este o forma de exercitiu de mare impact, dar combinat cu cardio poate oferi rezultate fabuloase de la reducerea greutatii corporale pana la tonifierea zonelor “pufoase” pe care toate ne-am dori sa nu le avem.

Pilates.com spune: Pilates este “un antrenament minte-corp revigorant.”
“In Pilates calitatea miscarii este mai importanta decat cantitatea de repetari. Respiratia corecta este esentiala si ajuta la executarea miscarilor cu putere si eficienta maxima. Un ultim beneficiu, dar nu cel din urma este acela ca o respiratie corecta poate reduce stresul.”

Alege un sutien sport potrivit bustului tau!

Pilates are multe beneficii, dar avand in vedere gama larga de exercitii existente, alegerea va apartine. Cel mai important lucru din punctul nostru de vedere este bineinteles un grad de suport optim pentru bust. Investiti intotdeauna intr-un sutien care vi se potriveste perfect si care va ofera suport ferm. Noi recomandam Sutienul sport clasic pentru Pilates si Yoga.

Sutien sport ferm&light
Sutien sport ferm&light
Sutien sport ferm&light
Sutien sport ferm&light
Sutien sport ferm&light
Sutien sport ferm&light

Pentru activitati cu o intensitate mai mare, gasiti toate modelele de sutiene sport aici.

Alegerea tipului de exercitiu va apartine, indiferent daca este Pilates sau altceva. Nu uitati insa sa va incalziti inainte, sa faceti stretching si sa purtati un sutien cu nivel de sustinere potrivit pentru exercitiile pe care urmeaza sa le faceti.