Nu ruina placerea cumpararii produsului pe care ti-l doresti prin a constata ca nu ti se potriveste!

Observam din ce in ce mai des ca placerea de a cumpara online este umbrita de faptul ca poti primi un produs care fie iti este mai mare, fie mai mic.

Toti am auzit povestile despre “nu poti cumpara produse de pe internet pentru ca nu ai incredere in ce primesti”, mai ales in legatura cu calitatea produselor, materialul folosit, felul in care se simte pe corp, etc. Nici una din aceste afirmatii nu se aplica pentru produsele Anita si Rosa Faia, calitatea germana si fluxul de productie 100% controlat (nu se contracteaza furnizori, toate fabricile fiind detinute de Anita Dr. Helbig GmbH) garantand satisfactia in acest caz.

CEL MAI IMPORTANT: MASOARA-TE CORECT  dar mai ales ACUM!
Inca din anii ’70, pe masura ce problema castigarii in greutate a devenit o realitatea cotidiana, toti producatorii vor sa ne faca sa credem ca suntem mai slabe, mai in shape si in general sa ne faca sa uitam ca mancam si traim ALTFEL. Este o tactica de marketing, pe langa multe altele care ne fac sa ne simtim mai bine in pielea noastra.

Din acest motiv, masurile de la un brand la altul au luat-o razna.

Am gasit un articol foarte interesant din revista americana Times care explica pe larg aceste modificari, iata si o comparatie in poza atasata. Marimile nu mai sunt aceleasi, asteptarile nu mai sunt aceleasi si corpurile noastre se schimba.

Acest lucru nu trebuie insa sa ne opreasca sa cumparam ceea ce ne dorim, mai ales cand lenjeria intima ofera mereu un tabel de masuri. Daca marimea M poate e S, poate e M/L, 70 cm sunt mereu 70 cm.

Doamnelor, nu va ruinati placerea de a primi prin curier produsul pe care l-ati dorit pentru a observa ca este un pic larg, sau un pic stramt. Magazinele online pot fi “vinovate” de alte lucruri, dar vina pentru a cumpara fara sa te masori nu este a lor.

Chiar daca puteti returna produsele care nu vi se potrivesc, placerea de a cumpara deja s-a dus si veti incerca sa va spuneti “sigur producatorul e de vina, astea sunt masurile mele dintotdeauna”. Noi toate evoluam, luam in greutate, trecem prin schimbari hormonale, dam nastere copiilor, imbatranim (din pacate), sa nu lasam nimic din aceste lucruri sa ne strice placerea unei lenjerii intime care ne sustine in activitatile de toata ziua, fie la birou, la teatru, la sala sau cand alaptam.

Dureaza 1 minut sa va masurati corect, tot ce aveti nevoie este un metru de croitorie si eventual o prietena care sa va usureze luarea masurii corecte. Purtand un sutien care va vine bine si tinand mainile lasate pe langa corp, masurati sub bust si peste partea cea mai mare a bustului.

Masura de sub bust va da Marimea, iar diferenta intre cele doua masuratori va da Cupa, asta-i tot.

Va rog, nu lasati 1 minut din timpul vostru sa va strice placerea cumpararii oricarui produs nou de lenjerie!

Cum te masori sub bust?

Cum te masori peste sutien?

Cum afli masura ta?