Afișez toate cele 5 rezultate

 • Clear
  519.00 lei

  Proteza Equitex Volume are o forma naturala, triunghiular simetrica. Ofera un confort sporit datorita peliculei si a gelului de silicon special din care este realizata.

  Garantie: 2 ani

 • 519.00 lei

  Proteza de san din silicon Sequitex Trapez este indicata pentru compensare in urma unei operatii de extirpare partiala a sanului.

  Marime unica

  Garantie: 2 ani

 • Clear
  519.00 lei

  Proteza SequiNature, post-mastectomie, ideala pentru perioada de tratament pentru cancer san. Realizata in forma de lacrima permite intoarcerea la 180 de grade, putand fi asezarea in diferite pozitii.
  Dupa o interventie la san, multe femei cauta o solutie ce se poate adaptata perfect exigentelor lor personale. Acest model poate fi o varianta sigura pentru perioada deosebit de delicata de dupa operatia de extirpare a unei tumori la san.

  Garantie: 2 ani

 • Clear
  519.00 lei

  Proteza de san partiala, din silicon, Sequitex. Siliconul utilizat este compatibil pielii, compensand efectele traumatismelor la nivelul sanului.

  Garantie: 2 ani

 • Clear
  519.00 lei

  Proteza de san partiala, usoara, multifunctionala. Poate fi utilizata pe ambele parti ale pieptului. Marginile protezei sunt subtiri. Este livrata impreuna cu materialul textil medical 1057XI ce poate umple proteza de san in functie de necesitatea compensarii volumului.

  Garantie: 2 ani