Sutien cu armatura (altfel denumit si sutien cu balene) este proiectat sa aduca greutatea bustului spre centrul corpului si sa-l ridice la nivelul optim, anatomic.

Un sutien cu armatura ofera sustinere optima doar daca indeplineste si alte cateva conditii: este potrivit pentru forma si marimea sanului, armatura si materialele sunt de calitate (Anita foloseste material de provenienta europeana si doar unitati de productie proprii, marea majoritate situate in Europa) si nu in cele din urma, toate celelalte elemente ale sutienului – bretelele, spatele, banda de sub san etc – sunt corect concepute.

Sutien cu burete sau fara burete?

Sutienele cu balene le puteti comanda atat in varianta de sutien fara burete, cat si sutien cu burete. Anita nu foloseste buretele clasic pentru modelele sale, ci un material realizat din 3 materiale diferite unite prin laminare si ulterior preformat pentru a conferi forma rotunda a sanului.
In gama de sutiene cu balene puteti gasi de asemenea materialul “Spacer”, un material cu mai multe fete, cu permeabilitate foarte ridicata si proprietati de amortizare.

Afișez 1 - 36 din 93 de rezultate