Sutiene sport sau bustiera sport? Noi votam pentru sutiene sport!

Daca bustiera sport aplatizeaza sanul si nu-l lasa sa se miste in timpul exercitiilor pe care le facem la sala sau in timpul alergarii, sutienul sport sustine greutatea bustului si optimizeaza miscarea acestuia. Pe baza studiilor Anita GmbH, folosirea unui sutien sport reduce miscarea bustului cu un procent intre 50-78%.

Colectia Anita Active este premiata an de an la expozitiile de profil sportiv (ISPO Germania) pentru inovatiile permanente in domeniul sutienelor sport. Chiar daca un sutien sport este mai scump decat o bustiera, corpul dumneavoastra va simti diferenta.

– RedDot Design Award pentru sutienul sport Momentum – Maximum support (2011) si DynamiXStar Racerback (2015)
– premiul ISPO Award Winner 2015/2016 pentru sutienul DynamiXStar Racerback si ISPO Gold Award la sectiunea health/fitness cu cel mai nou produs Air Control DeltaPad in anul 2017.

In functie de tipul de activitate fizica pe care o faceti, sutienele sport oferta 2 tipuri de suport, ferm si maxim. Diferentele stau in sistemul de prindere la spate si latimea bretelelor sutienului.

Afișez toate cele 10 rezultate

 • Clear
  419.00 lei

  Sutienul sport Momentum Pro ofera suport maxim si este o combinatie a modelelor DeltaPad, X-back DynamiX si Momentum

 • Clear
  319.00 lei

  Cu singura cupa dublata-intarita, aerata din lume, Air Control DeltaPad este castigatorul premiului Gold Award in cadrul ISPO 2017, cea mai importanta expozitie de produse sport din lume.

 • Clear
  259.00 lei

  Sutienul sport de mare impact care nu cunoaste compromisuri. Cupele croite cu trei sectiuni, cu partile laterale in forma de semiluna creeaza o forma foarte atractiva a bustului si ofera sustinere maxima.
  Nivel de sustinere: Sustinere maxima

 • Clear
  299.00 lei

  O inovatie globala care a primit deja premiul „Red Dot Design Award”. Sistemul de bretele, creat in mod exclusiv de catre Anita, face ca imbracarea si scoaterea sa fie simpla. Un ansamblu dinamic si puternic!
  Sporturi: alergare, mers pe bicicleta, tenis

 • Clear
  279.00 lei

  Cel mai bine vandut produs al nostru dintre sutienele sport de mare impact. Functionalitatea unica in combinatie cu un design modern au fost distinse cu premiul „Red Dot Award”. Cupele perfect premodelate ofera sustinere perfecta pana la marimile mari.
  Nivel de sustinere: Sustinere maxima

 • Clear
  279.00 lei

  Sutienul sport extrem de usor se potriveste ca o a doua piele – simti ca nu porti nimic dar ofera sustinere excelenta pentru sporturile de mare impact.
  Puternic, dar la fel de usor ca o pana – un must have pentru fiecare femeie activa!
  Nivel de sustinere: Sustinere maxima

 • Clear
  209.00 lei

  Sutienul sport „usor si ferm”. Ideal pentru tipurile de sport de intensitate medie. Un tovaras perfect de zi cu zi.

 • Clear
  319.00 lei

  Feminitate pură. Sutienul sport de mare impact „Momentum underwire” este tovarăşul perfect, atât în timpul zilei cât și la sala de sport. Feminitatea contopită cu un design de înaltă tehnologie.
  Nivel de susţinere: Susţinere maximă

 • Clear
  299.00 lei

  Model cu deschidere frontala. Sustinere optima pentru toate tipurile de sporturi. Bretelele confortabile complet reglabile, cu fermoar tip arici, asigura un plus de confort in timpul fiecarui antrenament.

 • Clear
  399.00 lei

  Sutien sport nivel maxim sustinere, disponibil doar pentru cupe mari F-J: fara cusaturi pe piele, zone ventilare speciale, bretele dublate