Wakami este unul din cei mai importanti producatori sud-americani de bijuterii dama si barbati – bratari, inele, lantisoare, cercei – toate fiind fabricate manual de comunitatile rurale din Guatemala. Produse in colectii limitate, bijuteriile handmade surprind foarte bine specificul exotic al Americii de Sud: spiritul de aventura, prietenia, pacea interioara, istoria civilizatiilor maya, toate se regasesc in culorile perfect imbinate ale bratarilor, inelelor si lantisoarelor. Mai multe detalii aici

Calitatea foarte buna a materialelor si traditia femeilor care lucreaza manual fiecare produs in parte fac ca acesta sa devina unic. Wakami reprezinta o imbinare perfecta a activitatii comerciale cu responsabilitatea sociala a companiei, aceasta oferind fiecarei membre al echipei (96% din lucratori) sanse de dezvoltare personala: 90% din copii lucratorilor merg la scoala – mult peste media nationala de 65%, in timp ce fundatia Wakami sustine 50% din costurile filtrelor de apa si instalatiilor de energie solara ale angajatilor. 

Care sunt colectiile de bijuterii dama si barbati Wakami?

In fiecare sezon apare o noua colectie de bijuterii, aceasta alaturandu-se celorlalte colectii care au avut un interes crescut din partea clientilor. Cele mai populare colectii in acest moment sunt “Circle of Life”, “Coffee Mornings” sau “Life is…”. Fiecare colectie contine bratari de dama cat si de barbati, lantisoare, optional aparand si inelele dama.

 

Colectia bijuterii handmade “Circle of Life”

“Și viața a luat forma perfectă a unui cerc… “Te nasti, crești, ai copii, îmbătrânești, apoi te transformi în energia unei noi nașteri, perpetuând lumina și dragostea în fiecare ciclu al Cercului Vietii!”

bijuterii produse manual Circle of Life
Colectia este compusa din:
– seturi de 3 bratari in combinatii de doua culori – albastru/argintiu, negru/auriu, gri/auriu, piersica/argintiu, gri/argintiu, mint/argintiu.
– lantisoare de gat cu nume sugestive – “Vreme de furtuna” si “Padure iarna” – ambele cu farmece metalice.
– bratari impletite.
Gasiti aici colectia completa Circle of Life.

 

Colectia de bijuterii handmade “Coffee Morning”

“Boabele de cafea sunt prajite cu o asemenea dragoste și grijă încât veți fi de acord cu noi că mirosul Raiului este egal cu aroma unei căni de cafea proaspăt preparată, în fiecare dimineață”

Din aceasta colectie fac parte bratari barbatesti fabricate manual, vezi aici colectia Coffee Morning.

Colectia de bijuterii “Life is…”

bratari fabricate manual Wakami Life is
 

“Știau că viața este una … așa că au decis să facă tot ce i-a făcut să zâmbească și să iubească, să creadă în sine și să fie liberi. Așa au aflat că VIAȚA ESTE ceea ce face fiecare din ea!”

Colectia cuprinde bratari cu strangere glisanta de diverse culori si modele, lantisoare care pot fi convertite in bratari de picior sau bratari de mana, bratari late cu inchidere metalica. Versatilitatea lor si culorile permit bratarilor sa poata fi combinate la mana, pentru o aparitie unica, la fel ca tine.

Vezi aici colectia “Life is…”

Fiecare produs din orice colectie de bijuterii fabricate manual poate fi diferit si unic in felul sau, purtand amprenta distincta a celei care a impletit-o cu dragoste.